Designed with Love

Designed with Love

Het verhaal van Love by Lily begint bij de geboorte van mijn dochter Emma Lily. Ik miste een plek waar samen gespeeld kon worden. Na diverse speelkleden over elkaar in de woonkamer te hebben verzameld, ontstond het idee deze zelf te laten ontwerpen en maken. Ik wilde een ontwerp dat leuk is voor kinderen maar daarnaast ook mooi in ons nieuwe huis zou staan. De keuze voor dieren werd gemaakt omdat die met hun natuurlijke kleuren en lieve karakter uitstralen waar een kind blij van wordt zonder teniet te doen aan een moderne vormgeving.

Vanaf het begin is er ontzettend veel vraag naar onze speelkleden. Door het formaat kun je er met elkaar op knuffelen, spelen, boekjes lezen en bouwen. Het samen spelen staat bij ons echt op de voorgrond. Spelen kan je kindje natuurlijk ook zelf maar ‘samen’ maakt het hele leven toch wel een stukje mooier. Met onze grote speelkleden creëer je direct een leuke speelplek waar eindeloos op gespeeld kan worden en waar alle kinderen en (groot)ouders zich meteen verzamelen. Daarnaast zijn ze ook makkelijk weer op te vouwen en op te bergen.

Onze speelkleden zijn geschikt voor zowel de kinderkamer als de woonkamer. Ze zijn makkelijk te reinigen, kunnen gemakkelijk worden uitgeklopt en zelfs gewassen. De speelkleden zijn van goede kwaliteit en zijn van binnen gewatteerd zodat ze lekker zacht zijn om op te spelen. Ze blijven echter stevig genoeg om met autootjes overheen te rijden en met ballen overheen te rollen. Hierdoor wordt er al snel meerdere jaren heerlijk op gespeeld.

Inmiddels telt Love by Lily meerdere betrokken personen en bedrijven die de verkoop mogelijk maken. Als team horen wij met regelmaat hele bijzondere verhalen van onze klanten. We vinden de betrokkenheid bij ons merk fantastisch en horen heel graag hoeveel plezier er aan onze speelkleden wordt beleefd. Wij staan altijd open voor ideeën en suggesties en luisteren dan ook echt naar onze klanten. Als je ons wilt laten zien waar en bij wie onze speelkleden terecht komen, vinden we het heel leuk als je ons wilt taggen @love_by_lily op instagram.

Liefs,

Jessica – eigenaresse Love by Lily