Namaakproducten

Namaakproducten

Helaas vinden andere producenten onze ontwerpen ook erg leuk en worden sommigen hiervan nagemaakt en op kwalitatief slechte producten geplaatst. Love by Lily staat voor originaliteit en voor mooie, fijne en veilige producten. Al onze producten worden uitvoerig gecontroleerd en getest voordat zij worden verkocht. De originele Love by Lily speelkleden zijn zorgvuldig afgewerkt en bevatten geen gevaarlijke stoffen. Daarnaast is de inkt die wordt gebruikt veilig bevonden voor kleine kinderen en absoluut kleurvast.

Intellectueel eigendom
Op het design en de tekst van onze website rust auteursrecht ©. De naam en het gebruik van het design van Love by Lily is geregistreerd en wordt beschermd door het merkenrecht®. Dit is beide intellectueel eigendom van Love by Lily. Zonder onze toestemming mogen onze naam, tekst, foto’s en ontwerpen niet worden gebruikt of nagemaakt. Het verkopen van namaakproducten van Love by Lily (waaronder de publicatie hiervan) is bij wet verboden. 

Inbreuk op het merkenrecht
Wij nemen inbreuk op ons eigendomsrecht serieus. Omdat het lastig is namaak in andere landen aan te pakken richten wij onze met name op (door)verkopers in Nederland en Europa. Wij werken hierbij samen met juristen en advocatenkantoren gespecialiseerd in het merkenrecht. Bij zowel het aanbod als de verkoop van namaakproducten, het gebruik van onze merknaam of het gebruiken van ons logo volgt er in eerste instantie een boete. Deze boete is afhankelijk van het totale aanbod, het aantal verkochte producten en daarnaast zullen er advocatenkosten in rekening worden gebracht.

Hoe weet je of je een origineel product van Love by Lily in bezit hebt?
Onze originele producten onderscheiden zich onder andere in kwaliteit, veiligheid en levensduur. Onze speelkleden zijn ook dikker dan de namaak. Ze zijn alleen te koop via onze eigen officiële website, via Bol.com of via geregistreerde verkooppunten. Daarnaast bevatten de Love by Lily speelkleden ons logo, waslabel en nog andere uiterlijke kenmerken.